середу, 18 січня 2017 р.

Intel. Навчання для майбутнього. Модуль 11. Демонстрація Портфоліо

Хай кожна мить, що в вічність промайне, 
Тебе вщасливлює, бо головне, 
Що нам дається тут, – життя, пильнуй же! 
Як ти захочеш, так воно й мине.
| Омар Хайям |

Час тренінгу пройшов мов крізь пальці пісок, та не варто засмучуватися, адже в нас після презентації проектів залишаються знання, здобуті за ці тринадцять днів, а також цінні спогади.

З усього того, що я дізналася за одинадцять модулів, на мою думку, не було нічого зайвого, адже вчителю в усі часи необхідні уміння зацікавити та спрямувати своїх учнів. Оскільки різноманітні технічні пристрої зараз стали невід'ємною складовою повсякденного життя учнів, ми просто не можемо не скористатися можливостями, які вони відкривають для навчання.

Чи досягла я тих цілей, які ставила ще в першому модулі? Звісно, що так. З таким тренером, як Тетяна Григорівна Крамаренко, неможливо було їх не досягнути! А тому хочу висловити окрему дяку за те, що вона допомагала освоїтися в методі проектів, давала корисні поради та кожної зустрічі вигадувала нові способи об'єднання нас у групи (чого тільки варті сніжинки!).

Залишилося виправити декілька недоліків і можна сміливо перевіряти ефективність методу проектів на своїх учнях. Маю надію, що їм він сподобається не менше ніж мені.

3 коментарі:

  1. Вітаю з успішним завершенням тренінгу.
    Портфоліо цікаве. Бажаю успіхів у впровадженні проекту. Напишіть, чи вдалося вам досягти поставлених цілей?

    ВідповістиВидалити