середу, 24 жовтня 2018 р.

Педагогічна практика. День 37

Сьогодні ліцей провів для усіх студентів практикантів заключну конференцію. На неї було запрошено вчителів-предметників та класних керівників. Кожен висловив свою думку щодо того чи іншого студента, його позитивних рис та недоліків, вказав оцінку за практику. адміністрація ліцею окремо подякувала нам за те, що ми охоче йшли на заміни вчителів у різні класи (так ми з Катериною Юріївною встигли провести декілька уроків у 7, 8, 9 та 10 класах, серед яких була і математика з інформатикою).

В кінці конференції ми щиро подякували педагогічному колективу ліцею за те, що надав нам дійсно якісну практику, на якій ми змогли вчитися у справжніх майстрів своєї справи, спробувати себе в ролі вчителя та класного керівника, побачити так звану педагогічну кухню зсередини.

Після останнього уроку провела позакласний захід з математики та інформатики "Комп'ютерна математика". Мета: сприяти підвищенню інтересу учнів до інформатики та математики, систематизувати й поглибити знання з інформатики та математики; розвивати творчість, кмітливість, пізнавальну активність, логічне мислення.

Учні об'єдналися у три групи. Кожна обрала собі лідера та вигадала назву.

Далі перейшли до конкурсної частини. Всього було 3 етапи, за кожний з яких надавалося від 1 до 3 командних балів.

Під час заходу учні були активними та з захватом виконували завдання, з чого можна зробити висновок, що "Комп'ютерна математика" їм сподобалася.

Після підрахунку балів кожної команди, виявилось, що в нас немає переможців та переможених. Тому я привітала усіх учнів, наголосивши, що такий результат говорить про їх високий рівень винахідливості та кмітливості.

Немає коментарів:

Дописати коментар